1 C
Craiova
duminică, 7 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Bărbat bătut de nevastă pentru că s-a întors din străinătate fără bani

Bărbat bătut de nevastă pentru că s-a întors din străinătate fără bani

Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, a sunat sâmbătă seară la 112 pentru a cere ajutor poliţiştilor după ce l-a bătut nevasta, scrie monitorul de suceava.

Victima le-a spus oamenilor legii că s-a întors de la muncă din străinătate în urmă cu două săptămâni şi că de atunci soţia l-a tot acuzat de infidelitate. Femeia i-ar fi cerut în repetate rânduri explicaţii despre modul în care a cheltuit banii câştigaţi peste hotare.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului în care locuiește, a fost lovit de către soția sa, de 53 de ani. El a menționat că avusese şi cu o zi înainte discuții contradictorii cu soția sa, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice de către acesta, discuții care au fost reluate în cursul zilei în care a fost bătut.

Anchetatorii susţin că atunci când le-a cerut ajutorul, rădăuţeanul prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul arcadei drepte.

Bărbatul a depus plângere scrisă împotriva soţiei şi le-a spus poliţiştilor că se va deplasa la Spitalul Rădăuţi pentru a fi consultat medical şi ulterior va solicita eliberarea unui certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea depusă.

Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Andrei Ivan: „Am fost puțin obosiți după meciul din...

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victoria...

ȘTIRI GdS

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea,...

Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu moartea este de negăsit.

Ștefan Baiaram, după primul gol în Liga 1: „Aștept...

Juniorul Ștefan Baiaram (18 ani) i-a adus victoria Universității Craiova în meciul susținut astăzi, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. La...

Ouzounidis l-a „citit“ pe Croitoru. Vezi care a fost...

Universitatea Craiova și-a adjudecat victoria în fața formației FC Botoșani cu 1-0, sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în etapa a 26-a din Liga 1....

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane...

Polițiștii din Olt, verificări la sânge: 1.400 de persoane în 24 de ore.

„U“ Craiova – FC Botoșani 1-0. E bine „leilor”,...

Vicecampioana României, Universitatea Craiova, s-a impus la limită, scor 1-0, în partida susținută sâmbătă, pe stadionul „Ion Oblemenco“, în fața formației FC Botoșani. Meciul...