21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBărbat bătut de nevastă pentru că s-a întors din străinătate fără bani

Bărbat bătut de nevastă pentru că s-a întors din străinătate fără bani

Un bărbat din Rădăuţi, judeţul Suceava, a sunat sâmbătă seară la 112 pentru a cere ajutor poliţiştilor după ce l-a bătut nevasta, scrie monitorul de suceava.

Victima le-a spus oamenilor legii că s-a întors de la muncă din străinătate în urmă cu două săptămâni şi că de atunci soţia l-a tot acuzat de infidelitate. Femeia i-ar fi cerut în repetate rânduri explicaţii despre modul în care a cheltuit banii câştigaţi peste hotare.

Sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, în timp ce se afla pe o alee din spatele blocului în care locuiește, a fost lovit de către soția sa, de 53 de ani. El a menționat că avusese şi cu o zi înainte discuții contradictorii cu soția sa, motivul fiind consumul de băuturi alcoolice de către acesta, discuții care au fost reluate în cursul zilei în care a fost bătut.

Anchetatorii susţin că atunci când le-a cerut ajutorul, rădăuţeanul prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul arcadei drepte.

Bărbatul a depus plângere scrisă împotriva soţiei şi le-a spus poliţiştilor că se va deplasa la Spitalul Rădăuţi pentru a fi consultat medical şi ulterior va solicita eliberarea unui certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea depusă.

Polițiștii au considerat că nu există risc iminent asupra vieții și integrității victimei, motiv pentru care nu a fost necesară emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe care bărbatul nici nu l-a cerut. Soția sa este cercetată acum pentru comiterea infracțiunii de ”violență în familie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS