13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAu apărut rezultatele necropsiei în cazul elevului mort la ora de Religie

Au apărut rezultatele necropsiei în cazul elevului mort la ora de Religie

Băiatul de 10 ani din Ploiești care a leșinat la școală și a murit, ulterior, la spital suferea de insuficiență respiratorie. Asta arată necropsia făcută elevului.

Potrivit medicilor, copilul suferea de tulburări de circulație cardiacă, probleme cu vascularizarea și oxigenarea inimii. Datele au fost strânse după analizele macroscopicee, scrie și presa locală.

Reamintim că băiatul din Ploieşti a murit subit la şcoală. Inima i s-a oprit în timpul orei de religie. Medicii au încercat în zadar să îl resusciteze. Părinţii spun că avea afecţiuni cardiace, pentru care însă nu i se recomandase un tratament. Şcoala nu avea informații în acest sens. Precizări au făcut și oficialii de la Inspectoratul Școlar Prahova.

Ilona Rizea, Inspector Şcolar General ISJ Prahova: „Copilul a acuzat dureri de stomac. Doamna profesoară de religie a mers la cabinetul medical şi a solicitat ajutorul doamnei asistente. Când s-au întors în clasă, băiatul nu mai reacţiona deja. Pentru a nu asista la scenele dramatice, ceilalţi copii au fost trimişi acasă”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS