14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentZeci de poliţişti fac percheziţii în Bucureşti

Zeci de poliţişti fac percheziţii în Bucureşti

Peste 60 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București efectuează în această dimineață 13 percheziții în Bucureşti.

Este vorba despre un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate (peste 1 kg de tutun de fumat), prev. de Lg 227/2015 privind Codul Fiscal.

Percheziţii la comercianţi de tutun din Bucureşti

Percheziţii la comercianţi de tutun din BucureştiDETALII:https://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-zeci-de-politisti-fac-perchezitii-in-bucuresti-peste-jumatate-de-tona-de-tutun-la-un-oficiu-postal_1652505.html

Posted by stiripesurse.ro on Thursday, February 18, 2021

Activitatea se desfășoară in colaborare cu ANAF- Direcția Generală a Vămilor, cu sprijinul CN Posta Romana SA, in cauză fiind identificate, pana la acest moment 540 kg tutun de fumat, la un oficiu postal de pe raza Sectorului 6.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că mai multe persoane oferă spre vânzare, pe site-uri specializate și pe rețele sociale, diferite cantități de tutun, fără a fi respectată legislația în vigoare.

Persoanele vor fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice a Sectorului 6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS