10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO vânzătoare a fost amenințată cu pistolul pentru două iaurturi

O vânzătoare a fost amenințată cu pistolul pentru două iaurturi

O vânzătoare din municipiul Suceava a fost amenințată cu pistolul de un client care a refuzat să plătească două iarturi, scenele incredibile fiind surprinse de camerele de supraveghere, informează digi24.

Incidentul s-a petrecut joi dimineață, într-un magazin alimentar situat la parterul unui bloc din cartierul sucevean Burdujeni.

Pe filmări se vede cum un bărbat intră în magazin, ia din frigider două iaurturi, după care pleacă. Vânzătoarea l-a văzut și a ieșit după el să-i ceară banii. Individul s-a întors în grabă, cu un pistol în mână. A îndreptat pistolul spre femeie, provocându-i acesteia un șoc teribil, după care a plecat liniștit. La întreaga scenă a asistat și un client aflat în magazin.

Nu a fost reţinut de poliţie pentru că are probleme psihiatrice

A fost alertată poliția, iar bărbatul a fost identificat în scurt timp, mai cu seamă că era un client obișnuit al magazinului. Nicolae T., 30 de ani, și-a recunoscut fapta și le-a spus polițiștilor că pistolul era de jucărie și că l-a aruncat după incidentul din magazin.

Potrivit sursei citate, bărbatul nu a fost reținut, pentru că ar avea probleme psihiatrice. Mai mult, joi după-amiază a revenit la magazin să plătească cele două iaurturi. Și-a scuzat gestul spunându-i administratorului că a „fumat o țigară și a înnebunit”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS