13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAnchetă după ce mai mulți bărbați au scos patru pui de urs din bârlog

Anchetă după ce mai mulți bărbați au scos patru pui de urs din bârlog

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a declanşat o anchetă după ce în spaţiul public au apărut imagini cu unii bărbaţi care par a fi muncitori forestieri şi care au scos din bârlog patru pui de urs pentru a se distra pe seama lor.

„La nivelul IPJ Harghita s-a constituit o echipă operativă complexă, în vederea identificării persoanelor implicate şi stabilirii situaţiei de fapt. (…) Există indicii care arată faptul că acest eveniment s-ar fi produs pe raza judeţului Harghita şi tocmai de aceea ne ocupăm şi de el. Ne-am sesizat, în paralel, în urma imaginilor apărute în mediul online, în colaborare cu poliţiştii din judeţul vecin, Neamţ. Colaborăm cu toate structurile cu atribuţii în domeniu, tocmai pentru ca să stabilim şi arealul în care s-a petrecut şi ce s-a petrecut anume”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, potrivit Agerpres.

Imaginile au fost publicate joi seară pe rețelele sociale

Imaginile au fost publicate joi seară pe rețelele sociale și arată cum mai mulți bărbați scot patru pui de urs din bârlogul lor și-i lasă în zăpadă. Imaginile ar fi fost filmate într-un ocol silvic privat din Harghita, iar bărbații care apar în imagini au fost identificați și se află la audieri, potrivit Digi24.

În imaginile postate pe Facebook se poate vedea că puii de urs sunt foarte mici, ţipă, iar bărbaţii se distrează pe seama lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS