4.7 C
Craiova
joi, 15 aprilie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Vâlcea: O învățătoare, acuzată că a pierdut banii elevilor la păcănele

Vâlcea: O învățătoare, acuzată că a pierdut banii elevilor la păcănele

Emilia Sandu, învățătoare la Școala nr 13 din Ostroveni, din Râmnicu Vâlcea, este acuzată de părinți că a pierdut banii elevilor la păcănele.

Învățătoarea nu se rezumă doar la a fura păpuși din magazinul Noriel, ci fură din orice magazin și cere împrumut sume de bani extrem de mari – de la 300 de euro și până la 1000 de euro, chiar de la părinții elevilor unde „predă”, invocând motive familiale, în mare parte. Niciun părinte nu și-a mai primit înapoi banii, potrivit www.timpuldevalcea.net.

„Eu i-am dat în repetate rânduri bani pentru că plângea și îmi spunea că are mari probleme. Ba că fratele ei a fost amendat în Germania, ba diverse probleme. Nu mi-a dat banii înapoi. Am urmărit-o într-o zi. Am văzut-o cum intra la jocurile de noroc”, spune mama unei eleve.

Femeia este învățătoare la clasa pregătitoare C și este acuzată și că a furat păpuși Barbie din magazinele Noriel. Soțul preot încearcă să obțină divorțul.

Inspectoratul Județean Școlar Vâlcea a anunțat că astăzi o echipă va fi prezentă la unitatea școlară pentru mai multe verificări.

Cadrul didactic s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa.

Conform unor informații din cadrul anchetei, învățătoarea a fost de patru ori în comisia de disciplină, colegii săi cunoscând inclusiv faptul că avea datorii la cămătari și poprire pe salariu după ce a fost executată silit de judecători.

Până la acest moment învățătoarea acuzată de furt din magazine nu a oferit nicio declarație. Femeia refuză să comenteze faptele care i se aduc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele...

ȘTIRI GdS

Curg preavizele de concediere la Salubritate, angajaţii au intrat...

Angajaţii de la Salubritate au început să primească previzele de concediere colectivă. Salariaţii au intrat în panică, fiindcă una li s-a promis şi alta...

Vaccinarea gratuită anti HPV: Listele paralele de aşteptare

Ministerul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică Dolj au transmis date contradictorii privind fetele aflate pe lista de aşteptare pentru vaccinare anti HPV în...

Doljean condamnat în Franţa pentru furturi în bandă organizată

Procurorii craioveni au dispus reţinerea unui bărbat de 31 de ani, din Poiana Mare, condamnat în Franţa pentru pentru furturi în bandă organizată. Pe numele bărbatului, autorităţile franceze au emis un mandat european de arestare.

Şofer judecat pentru omor, în arest preventiv

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova au dispus menţinerea arestului preventiv faţă de un craiovean acuzat că a condus băut şi fără permis şi a ucis un bărbat. Accidentul a avut loc în urmă cu un an, între Goieşti şi Negoieşti, după o cursă ilegală de maşini. Bărbatul este judecat pentru omor, conducere cu permisul suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice şi participarea la întreceri neautorizate.

Operaţiunea autobuzul electric „made în Turcia“. BMC vinde tot...

Firma BMC Truck & Bus a fost declarată câştigătoare a licitaţiei privind furnizarea a trei autobuze electrice pentru oraşul Dăbuleni. BMC a rămas singură în cursa pentru furnizarea a 30 de autobuze electrice pentru Craiova şi este în cărţi şi la licitaţia pentru alte trei autobuze electrice pentru oraşul Segarcea.

Cupa României / Marinos Ouzounidis: „Este un rezultat foarte...

Antrenorul Universității Craiova, Marinos Ouzounidis, s-a declarat mulțumit de victoria clară din prima manșă a semifinalelor Cupei României, 3-0 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu....