16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFostul hotel și cazinou Trump Plaza din Atlantic City, demolat

Fostul hotel și cazinou Trump Plaza din Atlantic City, demolat

-

Un hotel și cazinou din Atlantic City, New Jersey, care a fost cândva deținut de fostul președinte Donald Trump, a fost demolat miercuri dimineață, potrivit www.nbcnews.com.

Fostul hotel și cazinou Trump Plaza a fost închis din 2014. Clădirea se deteriorase atât de mult în ultimii ani, încât bucăți din ea începuseră să se desprindă.

Până la ora 9:08 a fost distrus, lăsând în urmă o grămadă mare de moloz și fum. Bernie Dillon, fostul manager de evenimente al cazinoului, a declarat că hotelul a fost un punct fierbinte pentru vedete.

„Modul în care am pus Trump Plaza și orașul Atlantic City pe hartă pentru întreaga lume a fost cu adevărat incredibil. Toată lumea, de la Hulk Hogan la Mick Jagger și Keith Richards, și alte personalități ne-au călcat pragul. Într-o seară înainte de o luptă cu Tyson, i-am avut oaspeți pe Jack Nicholson și Warren Beatty”, a spus el.

Pentru această operaţiune au fost utilizate aproape 3.000 de cartușe de dinamită. Mai multe hoteluri din apropiere au oferit pachete speciale pentru amatorii de senzaţii tari care au dorit să privească evenimentul în direct.

” „.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS