21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentConstanța: Femeia, care a căzut de la etaj pentru a se salva din incendiu, a murit

Constanța: Femeia, care a căzut de la etaj pentru a se salva din incendiu, a murit

Femeia din Constanța care a căzut de la etajul 6 al blocului în care locuia, în timp ce încerca să scape dintr-un incendiu puternic care îi cuprinsese apartamentul, a murit. Din imagini se observă faptul că femeia a încercat să se agațe de balcon, dar a căzut în gol de la etajul 6.

Imagini șocante cu o femeie care se aruncă de la etaj ca să scape din flăcări! Un incendiu devastator a izbucnit în urma cu putin timp intr-un bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanța. O femeie s-a aruncat de la etaj ca să scape. Asta chiar dacă echipajele de pompieri erau la fața locului. Martorii n-au văzut ca aceștia să fi scos o saltea gonflabilă. Femeia e resuscitata de echipajele de la ambulanță. O alta persoana a fost salvata de pompieri. Update: Femeia a murit. Intervenția deficitară a pompierilor a făcut încă o victimă. Deși unitatea de pompieri se află la doar 500 de metri de apartamentul care a luat foc, aceștia nu au fost în stare sa o salveze pe femeie. Au venit complet nepregătiți și au acționat deficitar.

Posted by Reporter Neptun TV on Tuesday, February 16, 2021

IGSU recunoaște într-un comunicat oficial că pompierii au mers la incendiul care se manifesta la etajul 6 fără scară sau o saltea, astfel încât cei care ar putea să se afle în apartament să fie evacuați. Din păcate pentru femeie mașina pompierilor cu scara a ajuns prea târziu, la două minute după ce a căzut sub privirile pompierilor și vecinilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS