8.4 C
Craiova
sâmbătă, 2 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentSUA: Un copil de 12 ani a împușcat mortal un tâlhar care a intrat în casa bunicii lui

SUA: Un copil de 12 ani a împușcat mortal un tâlhar care a intrat în casa bunicii lui

Un copil de 12 ani a tras cu arma în doi intruși mascați care au intrat în jurul orei 1 noaptea în asa bunicii sale, informează poliția din Goldsboro, Carolina de Nord, potrivit CNN.

Intrușii au cerut bani femeii de 73 de ani, pe nume, Linda Ellis, iar apoi au împușcat-o, a informat departamentul de poliție din Goldsboro. Potrivit sursei citate, minorul a tras ”în legitimă apărare”, după care tâlharii au fugit.

Polițiștii l-au găsit pe unul dintre suspecți, Khalil Herring, pe o stradă din apropierea casei lui Ellis, rănit de gloanțele trase de copil. Atât Ellis, cât și Herring au fost duși la spital, Herring fiind declarat decedat ulterior, din cauza rănilor.

Ellis, bunica minorului, este tratată pentru răni care nu îi pun viața în pericol

Ellis, bunica minorului, este tratată pentru răni care nu îi pun viața în pericol și este în stare stabilă.

Poliția a anunțat, într-un comunicat de presă, că ”nu se anticipează” o anchetă penală contra băiețelului de 12 ani. Poliția din Goldsboro a refuzat, deocamdată, să dea informații despre al doilea suspect.

În casă s-ar fi aflat și unul dintre frații femeii

În casă s-ar fi aflat și unul dintre frații femeii, Randolph Bunn, care a declarat la postul local WTVD că intrușii au forțat intrarea în casă, iar unul era înarmat: ”I-a împușcat bunica. L-ar fi împușcat și pe el, m-ar fi împușcat și pe mine, ne-ar fi omorât pe toți”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS