17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPieton rănit după impactul dintre două autoturisme

Pieton rănit după impactul dintre două autoturisme

Un pieton de 46 de ani a fost rănit în urma unui accident produs în acestă dimineaţă, pe strada Caracal din Craiova. Oamenii legii au stabilit că un autoturism condus de o tânără de 18 ani a lovit din spate o maşină la volanul căreia se afla o şoferiţă de 53 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 53 de ani a lovit şi accidentat un pieton.

Potrivit oamenilor legii, pietonul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Caracal, din Craiova.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe strada Caracal, de o tânără de 18 ani, din Craiova a intrat în coliziune cu un autoturismul condus în faţa sa, pe aceeaşi stradă, de o femeie de 53 de ani, din Craiova, care în urma impactului a accidentat un bărbat de 46 de ani, din Drăgoteşti care traversa strada pe marcajul pietonal.
În urma evenimentului rutier, pietonul fost transport la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient şi cooperant”, au explicat poliţiştii doljeni.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS