13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reținuți pentru contrabandă cu țigări

Dolj: Reținuți pentru contrabandă cu țigări

-

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au reținut astăzi pentru 24 de ore doi bărbati de 30 și 34 de ani, din Băilesti, bănuiti de comiterea infracțiunii de contrabandă cu tigări.

În această dimineață, polițistii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au desfășurat o acțiune pentru combaterea infracțiunilor de contrabandă.

Astfel, polițistii de la economic, cu sprijinul Secției 4 Poliție Rurală Cosoveni, au oprit în trafic, în comuna Cosoveni, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat de 30 de ani și un pasager de 34 de ani, ambii din Băileşti.

În urma controlului efectuat, polițiştii au constatat faptul că în interiorul autoutilitarei erau amenajate compartimente ascunse, în care au fost descoperiți 25 de saci care conțineau în total 12.500 de pachete de țigări, care nu aveau aplicate marcaje fiscale, precum şi suma de 2.500 de lei.

Autoutilitara, banii, precum și intreaga cantitate de tigări au fost indisponibilizate de polițiști in vederea continuării cercetărilor.

Polițistii de la economic au dispus reținerea pentru 24 de ore față de cei doi bărbati, acestia urmând să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:09

(VIDEO) Viscol și minus 5 grade Celsius la Rânca

Este viscol în stațiunea montană Rânca, din județul Gorj....

ȘTIRI GdS