20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTinerii care au închiriat cabane care nu existau, reținuți

Tinerii care au închiriat cabane care nu existau, reținuți

Polițiștii din Cluj au reușit, după două luni, să dea de urma unor tineri care au închiriat cabane care nu exitau în realitate.

Indivizi sunt acuzați că au țepuit zeci de persoane. Au 20 și 28 de ani și au strâns 23.000 de lei din oferte turistice la cabane inexistente.

Polițiștii au intrat pe fir după ce mai multe persoane înșelate au depus plângere. S-au făcut percheziții în șase locuințe din București, Râmnicu Vâlcea și Argeș.

Cei doi tineri reținuți au avut un plan bine pus la punct, chiar înainte de Crăciun. Au profitat de faptul că cei mai mulți își doreau să facă o rezervare în ultimul moment pentru sărbători și au postat diferite anunțuri.

Foloseau poze ale unor cabane din străinătate și pretindeau că se află în Cluj, Alba sau Hunedoara. Nu au dus lipsa de clienți și au încasat sume în avans de 23.000 de lei.

Proprietarii de cabane recomandă turiștilor să verifice locația pe site-uri specializate și să caute recomandări de la alti clienți. Mai mult, și prețul unei oferte ar trebui să dea de gândit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS