6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentS-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe Centura de Nord

S-a răsturnat cu maşina în şanţ, pe Centura de Nord

Două persoane au fost rănite în urma unui accident produs astăzi, pe Centura de Nord a municipiului Craiova. După primele cercetări, poliţiştii doljeni au stabilit că accidentul a fost provocat de un şofer de 72 de ani, care a ieşit de pe un drum lateral.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, două persoane au fost rănite în urma accidentului.

„În cursul acestei zile, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe DN65 F.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că evenimentul rutier a avut loc între două autoturisme, respectiv un autoturism condus un bărbat de 72 de ani, din Craiova, pe strada Liviu Rebreanu, care la intersecţia cu pe DN 65 F, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din aceeaşi localitate, pe Centura de Nord a Craiovei.


În urma evenimentului rutier, bărbatul de 72 de ani şi o femeie de 60 de ani, din Craiova, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 65 de ani au fost transporţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”, au precizat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS