20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au depistat un bărbat, de 40 de ani, din București, în timp ce ar fi încercat să comercializeze amfetamină.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat, în flagrant delict, un bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc.

droguri

Totodată, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, la imobilele utilizate de cel în cauză, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 850 de grame de amfetamină, 200 de grame de cannabis, aproximativ 1.000 de grame de ciuperci halucinogene, 15 comprimate de ecstasy, 5 timbre LSD, 5 grame de haşiş, 60 de grame de ketamină, 150 de grame de substanţă pulverulentă/cristalină și 15 kituri destinate creşterii ciupercilor halucinogene.

De asemenea, polițiștii au indisponibilizat mai multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor – 2 deshidratoare, 1 cântar electronic de precizie, 4 grindere,  51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculețe autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este de aproximativ 50.000 de euro.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Tribunalului Argeş, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS