11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și trafic de persoane

Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și trafic de persoane

Trei persoane au fost reținute și alte trei sunt cercetate sub control judiciar, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, în cadrul unui dosar penal de trafic de droguri și trafic de persoane.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila, au efectuat 7 percheziții la imobilele folosite de 11 membri ai unei grupări care, începând cu luna noiembrie 2019, ar fi comis infracțiuni de trafic de droguri și trafic de persoane.

Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi constituit un grup infracțional organizat, ar fi efectuat operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive și ar fi exploatat sexual o minoră, în municipiul Brăila.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate 70 g. de hașiș, 140 g. de substanță vegetală marunțită, de culoare verde, 13 g. de substanță pulverulentă, albă, 3 țigarete confecționate artizanal și 7 telefoane mobile.

În urma probatorului administrat, procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Brăila au luat măsura reținerii față de doi bărbați, de 38 și 29 de ani, precum și față de o femeie, de 38 de ani.

Pentru alți trei tineri, de 17, 21 și 26 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS