7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTânăr de 18 ani, reţinut pentru act sexual cu o minoră de 14 ani

Tânăr de 18 ani, reţinut pentru act sexual cu o minoră de 14 ani

Ofiţerii Biroului de Investigații Criminale Craiova au reținut, ieri, un craiovean de 18 ani, din Craiova, suspectat de amenințare, act sexual cu un minor și distrugere. Oamenii legii spun că, după ce s-a despărţit de minora de 14 ani, tânărul a trecut la ameninţări. În plus, a „pictat” cu un spray autoturismul tatălui fetei.

Poliţiştii doljeni spun că relaţia dintre cei doi s-a încheiat în decembrie 2020. Tot atunci ar fi început şi problemele pentru minoră şi familia sa.

„Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că cel în cauză ar fi avut o relație cu o  minoră de 14 ani, din Craiova, care s-ar fi încheiat la data de 25 decembrie 2020. Din ziua respectivă și până în cursul lunii februarie, tânărul de 18 ani ar fi adresat amenințări minorei și tatălui acesteia. De asemenea, tot în cursul lunii decembrie 2020, cel în cauză ar fi folosit un spray cu vopsea roșie pentru a degrada caroseria autoturismului familiei vătămate”, au precizat oamenii legii.

Reţinut pentru comiterea a trei infracţiuni

În cursul zilei de joi, tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunilor amenințare, act sexual cu un minor și distrugere.

Poliţiştii doljeni mai spun că suspectul va fi dus la parchet „în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun”.

Polițiștii de investigații criminale au fost sprijiniți în acest caz de Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS