27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentŞofer ameninţat cu un pistol, în trafic

Şofer ameninţat cu un pistol, în trafic

Un doljean de 23 de ani este acuzat de comiterea infracţiunii de ameninţare, după ce a ameninţat cu un pistol airsoft un tânăr de 21 de ani. Incidentul a avut loc ieri, pe strada Pelendava din Craiova.

Tânărul care a fost ameninţat cu un pistol este cel care a sesizat poliţiştii craioveni.

„În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați de un tânăr de 21 de ani, din comuna Terpezița, cu privire la faptul că, în timp ce staționa cu autoturismul pe strada Pelendava, din Craiova, în dreptul său a oprit un alt autoturism din care a coborât un bărbat pe care nu l-a recunoscut. Acesta părea să aibă asupra sa un pistol, pe care l-a îndreptat în direcția sa.

Persoana vătămată a părăsit zona respectivă, iar datele de identificare obținute de primii polițiști sesizați au fost transmise către toate echipajele din teren”, au explicat oamenii legii.

Ameninţat cu un pistol airsoft

Şoferul a fost oprit în trafic, de un echipaj din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Bucovăț. Poliţiştii doljeni au stabilit că este vorba de un tânăr de 23 de ani, din Coțofenii din Dos. În urma controlului efectuat, polițiștii au găsit în autoturismul condus de tânărul de 23 de ani un pistol tip airsoft, nesupus autorizării. Arma a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii au mai precizat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS