10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi minori şi-au bătut mama sub privirile tatălui

Doi minori şi-au bătut mama sub privirile tatălui

O filmare incredibilă a apărut în spațiul virtual. În filmare se vede cum doi copii, o fetiță și un băiat ar fi fost îndemnați să-și bată mama de propriul tată.

La un moment dat un copil îi cere celui care filmează să ducă un par și îi spune „tată”.

Unul dintre copii foloseste un lemn foarte gros si puternic lovind-o pe femeie de cateva ori in cap fara sa le pese sau sa aiba urme de remuscari, din contra sunt foarte amuzati de ceea ce se petrece.

La un moment dat femeia este lovită cu parul în cap și începe să plângă, iar apoi copilul schimbă parul cu o nuia și o lovește peste față.

Rămâne de văzut dacă Poliția Română sau Protecția Copilului se vor sesiza în acest caz.

Cu riscul ca o sa îmi iau restricție pe Facebook pentru acest clip, îl postez sa vadă lumea unde se poate ajunge dacă nu va educați copii când trebuie.A ajuns 2 mucosi sa își bata părinții, apropiații etc.. Cum e posibil asa ceva, pe coji de nuca ii puneam dezbrăcați și bătuți cu urzica la cur.La asta se ajunge când copilul ți se urca la cap.Eu când eram mic, numai o vorba sa o întorc înapoi părinților și bătaie ce îmi luam, nu o lua nimeni…Sper sa ajungă undeva acest clip și sa se ia masuri, dacă la vârsta asta fac asa ceva, nu apuca 14 ani ca omoară pe cineva.. 😡

Posted by Ciprian Badici on Tuesday, February 2, 2021

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS