13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentBătăuşii din Mall au ajuns în arest

Bătăuşii din Mall au ajuns în arest

-

Poliţiştii de la Secţia 3 Craiova i-au identificat pe cei doi tineri care au bătut două persoane în incinta Electroputere Mall. În urma altercaţiei, un craiovean de 21 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Joi dimineaţa, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi au fost duşi în arestul IPJ Dolj.

Altercaţia în care au fost implicaţi patru tineri a avut loc în seara zilei de marţi. Oamenii legii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan. În altercaţie au fost implicaţi doi tineri care încercau să vândă parfumuri contrafăcute şi doi craioveni.

„Politistii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unui centru comercial din Craiova, două persoane se agresează reciproc. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar in urma verificărilor efectuate s-a stabilit că între doi tineri pe de o parte şi alţi doi pe de altă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan.
În urma altercatiei, un tanar de 21 de ani, din Craiova a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă au mai precizat că a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bătăuşii din Mall, după gratii

După scandal, cei doi agresori au fugit. În cursul zilei de miercuri au fost identificaţi de poliţişti. Este vorba de doi craioveni, de 20 şi 22 de ani.

„În cauză, polițiștii au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urma activităților desfășurate au identificat și ceilalți doi tineri implicați în altercație.

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, cei doi tineri de 22 și 20 de ani, din Craiova, identificați ulterior de polițiști, au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceştia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei patru nu se cunoșteau. Conflictul a izbucnit în urma unor discuții în contradictoriu”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Poliţiştii doljeni mai spun că cei doi craioveni urmează să fie duşi la parchet cu „propuneri corespunzătoare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS