14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCraiova: Reținuți, în urma altercației din mall

Craiova: Reținuți, în urma altercației din mall

-

Polițiștii Secției 3 Craiova au reținut în această dimineață pentru 24 de ore doi dintre tinerii implicați în altercația ce a avut loc în cursul zilei de 2 februarie, în Mall Electroputere.

Reamintim că, la data de 2 februarie, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la conflictul izbucnit între 4 tineri care se aflau într-un centru comercial din localitate.

În urma altercației, un tânăr de 21 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar prietenul acestuia, în vârstă de 20 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție împreună cu alte persoane care asistaseră la eveniment, pentru audieri.

În cauză, polițiștii au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar în urma activităților desfășurate au identificat și ceilalți 2 tineri implicați în altercație.

Astfel, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că cei patru nu se cunoșteau, iar conflictul a izbucnit în urma unor discuții în contradictoriu.

Având în vedere probatoriul administrat în acest caz, cei doi tineri de 22 și 20 de ani, din Craiova, identificați ulterior de polițiști, au fost reținuți pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

În cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS