13.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentNou incident într-un spital din Capitală. Pacienți evacuați dintr-un salon la „Sf. Pantelimon”

Nou incident într-un spital din Capitală. Pacienți evacuați dintr-un salon la „Sf. Pantelimon”

Un nou incident a avut loc duminică seara într-un spital din Capitală. Acesta a avut loc la doar două zile de la incendiul de la „Matei Balș”. Primele informații arată că la Spitalul „Sf Pantelimon” au fost evacuați pacienți dintr-un salon. Acesta s-a umplut de fum. 

În salonul de terapie intensivă erau trei pacienți, care au fost evacuați și nu au fost afectați, potrivit managerului spitalului. Acesta a declarat că a fost vorba despre un neon care nu a mai funcționat și a început să scoată fum. Nu a fost vorba de flacără, piotrivit Digi24.

„La Secția de Terapie Intensivă a Spitalului „Sfântul Pantelimon” din București, în jurul orei 20.15, un tub de neon dintr-un salon s-a ars cu o degajare minoră de fum fără flacără. Preventiv, cei doi pacienți au fost mutați în alt salon pentru a se schimba tubul de neon. Nicio persoană nu a suferit de pe urma incidentului”, a anunțat, într-un comunicat, Spitalul Sfântul Pantelimon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS