13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUn craiovean, reţinut după cea tâlhărit o femeie pe stradă

Un craiovean, reţinut după cea tâlhărit o femeie pe stradă

Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au reţinut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 38 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Din cercetările efectuate de poliţişti, cel în cauză, în ziua de 25 ianuarie, ar fi împins şi deposedat o femeie de 45 ani din Craiova, care se deplasa pe Aleea Hortensiei, din localitate, de geanta pe care o avea asupra sa şi în care se aflau 50 de lei, un bon de masă, cheile de la locuință și acte personale, cauzându-i un prejudiciu în valoare de circa 200 de lei.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti, iar cu sprijinul unor poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova a fost prins în zona unui supermarket de pe strada Caracal, din Craiova şi condus la sediul secţiei pentru audieri.

Prejudiciul a fost recuterat de poliţişti şi restituit persoanei vătămate.

În urma probatorilui administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj.

În cursul zilei de azi, cel în cauză urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS