13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTragedia de la spitalul Matei Balș: A cincea victimă, găsită carbonizată în baie

Tragedia de la spitalul Matei Balș: A cincea victimă, găsită carbonizată în baie

Cea de a 5-cea victimă găsită cu puțin timp un urmă, după incendiul de la Spitalului Matei Balş din Capitală, a fost găsită carbonizată în baie.

Încă o persoană a fost găsită decedată în urma incendiului de la „Matei Balş”.  Victima a fost găsită carbonizată, în baie, a confirmat la Digi24 ministrul de Interne, Lucian Bode. Acesta nu a precizat însă dacă este vorba despre un pacient sau de o altă persoană.

De altfel 53 de pacienţi au fost transferaţi la 11 spitale din Capitală, în urma incendiului izbucnit în această dimineață la Institutul ”Matei Balş”. Cea de a patra victimă, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Este o femeie de 80 de ani care avea şi arsuri pe 20% din suprafaţa corpului.

Iar din informaţiile primite de către Ministerul Sănătăţii de la echipele de intervenţie; au fost transferaţi către alte unităţi sanitare un număr de 53 de pacienţi; din 102 pacienţi aflaţi în saloanele din Pavilionul 5 al Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, afectat de incendiu. 

Citeste mai mult pe Adevărul

Citește și: Al cincilea deces în urma incendiului de la Matei Balș

Încă o persoană a fost găsită fără viață în urma incendiului de azi dimineață de la Institutul Matei Balș, potrivit unor surse din poliția română. Cu acest deces, bilanțul a ajuns la 5 morți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS