17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziţii la doi tineri acuzaţi că au tăiat anvelopele unor autoturisme

Percheziţii la doi tineri acuzaţi că au tăiat anvelopele unor autoturisme

Poliţiştii doljeni au descins, astăzi, la domiciliile unor tineri din Filiaşi, cercetaţi pentru comiterea a două infracţiuni de distrugere. Este vorba de doi tineri de 26 şi 27 de ani, care sunt acuzaţi că au tăiat anvelopele a două autoturisme. O altă percheziţie a fost făcută la domiciliul unui bărbat cu maşina căruia s-au deplasat cei doi suspecţi.

Potrivit poliţiştilor doljeni, la percheziţii au participat ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj, care au fost însoţiţi de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj. Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare, toate în oraşul Filiaşi.

„Percheziţiile domiciliare au fost efectuate la locuinţele a doi tineri de 26 şi 27 de ani, ambii din Filiaşi, bănuiţi că în noaptea de 22/23 decembrie ar fi înţepat anvelopele din partea stanga faţă – spate ale unui autoturism proprietate a unui bărbat de 48 de ani, din Filiaşi, care era parcat în faţa imobilului acestuia. O percheziţie a fost făcută şi la locuinţa unui bărbat de 32 de ani, din aceeaşi localitate, al cărui autoturism ar fi fost folosit de cei doi tineri la comiterea faptei”, au precizat oamenii legii.

Încă o infracţiune de distrugere

Poliţiştii doljeni mai spun că, în aceeaşi noapte, cei doi tineri ar fi tăiat cauciucurile altui autoturism. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe probe, cum ar fi articole de îmbrăcăminte şi telefoane mobile.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS