8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPolițist înjunghiat de un bărbat pe stradă

Polițist înjunghiat de un bărbat pe stradă

Un polițist a fost înjunghiat marți seara de un bărbat care a refuzat să se legitimeze. Acesta a fugit apoi, iar oamenii legii au tras două focuri de armă. Bărbatul a fost prins în cele din urmă pe faleza din Eforie Nord.

Potrivit IPJ Constanța, marți seara, polițiștii din Eforie au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din Eforie Nord, un bărbat s-ar manifesta violent și ar fi recalcitrant.

La fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care a încercat să îl legitimeze pe bărbat. Acesta a refuzat, devenind violent și agitat, moment în care polițiștii au încercat să îl imobilizeze. În acel moment, bărbatul a scos un cuțit, cu care l-a înjunghiat pe unul dintre polițiști, iar apoi a fugit.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, iar unul dintre ei a tras două focuri de avertisment în plan vertical.

Zeci de polițiști au pornit în căutarea bărbatului, care a fost depistat pe faleza din Eforie Nord. La vederea patrulei, bărbatul a reacționat din nou violent, încercând să îl lovească pe un polițist cu o șurubelniță.

Acesta a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției Eforie, pentru audieri.

IPJ Constanța precizează că polițistul rănit a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient și stabil.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru ultraj, dosarul fiind instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Citește și: Circulația mai multor trenuri, suspendată

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS