12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Arestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, arestarea la domiciliu a două persoane acuzate că au tâlhătit o femeie de 74 de ani, din comuna Gângiova. Este vorba de o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, şi de un minor de 16 ani, din Galicea Mare.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 74 de ani a fost tâlhărită în noaptea de 23 spre 24 ianuarie. Autorii au fost identificaţi în cursul zilei de luni.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea au identificat şi reţinut o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, care locuieşte fără forme legale în comuna Gângiova, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. La comiterea faptei ar fi participat şi un adolescent de 16 ani, din Galicea Mare, care locuieşte locuieşte fără forme legale în comuna Gângiova. Acesta a fost reţinut de poliţişti”, au explicat oamenii legii.

Femeie de 74 de ani, tâlhărită în propria casă

Poliţiştii doljeni spun că cei doi suspecţi ar fi intrat în locuinţa unei femei din Gângiova.

„Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stablit că cei în cauză ar fi pătruns, în noaptea de 23/24 ianuarie, în locuinţa unei femei de 74 de ani, din comuna Gângiova, de unde, prin constrângere, ar fi sustras suma 700 lei”, au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Tânăra de 26 de ani a fost identificată de poliţişti în cursul zilei de luni. După audieri, acesta a fost reţinută pe o perioadă de 24 de ore.

Minorul de 16 ani a fost depistat în dimineaţa zilei de marţi. Tot marţi, suspectul a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de ieri, cei doi au fost duşi la Judecătoria Segarcea cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a respins solicitarea abchetatorilor şi a dispus plasarea suspecţilor în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS