13.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat din Alba Iulia a predat poliţiei un portofel cu bani şi acte

Un bărbat din Alba Iulia a predat poliţiei un portofel cu bani şi acte

Un bărbat din Alba Iulia a predat poliţiei un portofel cu bani şi acte pe care l-a găsit pe marginea drumulului. Păgubaşa este o femeie care îl uitase pe plafonul maşinii, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din Vinţu de Jos, potrivit unui comunicat transmis agerpres de IPJ Alba.

„În dimineaţa zilei de 26 ianuarie, la Postul de Poliţie Vinţu de Jos s-a prezentat domnul Man Aurel, de 61 de ani, din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia, care a predat un portmoneu în care se afla suma de 1.777 lei, carduri şi documente, despre care a declarat că l-a găsit pe marginea drumului, pe raza localităţii Vinţu de Jos, în timp ce se îndrepta spre locul de muncă”, arată sursa citată.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat-o pe proprietara portmoneului, o femeie de 47 de ani, din comuna Vinţu de Jos. Femeia, aflată sub emoţia pierderii recente a unei persoane dragi, a uitat portmoneul pe plafonul maşinii sale, imediat după ce a făcut cumpărături la un magazin din comună. Ea le-a spus poliţiştilor că a realizat că şi-a pierdut portmoneul şi tocmai se pregătea să le ceară ajutorul pentru a-l găsi.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, bărbatul a fost felicitat de IPJ Alba. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS