14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCum a reușit o româncă să-și păcălească amantul spaniol cu aproape 1 milion de euro

Cum a reușit o româncă să-și păcălească amantul spaniol cu aproape 1 milion de euro

O tânără din România, care lucrează ca hostess în Spania, este judecată pentru înșelăciune în formă continuată. Aceasta a „stors” de la un client al agenției la care era angajată aproape 1 milion de euro, până l-a adus pe acesta în pragul falimentului.

Potrivit anchetatorilor spanioli, citați de Alerta, femeia s-a implicat într-o relație amoroasă cu un client al clubului de hostess la care a lucrat timp de doi ani. Aceasta a profitat de acest lucru și i-a cerut bărbatului de mai multe ori sume mari de bani.

Procesul în care este judecată românca va începe în Cantabria

Procesul în care este judecată românca va începe în Cantabria. Procurorii solicită o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru frauda de aproape 1 milion de euro.

Potrivit procurorilor, femeia a profitat de relația personală pe care a stabilit-o cu spaniolul bogat și a început să-i ceară sume de bani. A invocat diferite pretexte. Acestea s-au dovedit a fi false. Românca i-a spus acestuia că urmează să fie operată. Ba pentru că are probleme de sănătate, ba pentru că a suferit un accident de circulație. La un moment dat, chiar i-a spus amantului că are o tumoare pe creier și are nevoie de intervenții chirurgicale și de tratamente de chimioterapie și radioterapie.

Într-un final, bărbatul și-a dat seama că este mai sărac cu un milion de euro

Într-un final, bărbatul și-a dat seama că este mai sărac cu un milion de euro și că a fost păcălit.

Când i-a cerut explicații, femeia i-a spus că, de fapt, „a fost înșelată de avocatul ei în România, de directorul băncii și că, din cauza corupției din țara ei, trebuia să trimită mai mulți bani pentru a-și debloca conturile”.

În decurs de 2 ani, femeia i-a cerut bărbatului de mai multe ori diferite sume

În decurs de 2 ani, femeia i-a cerut bărbatului de mai multe ori diferite sume cuprinse între 2.000 și 49.500 de euro. În total, a primit 922.000 de euro, bani care au fost virați în diverse conturi bancare din România sau Spania.

Pentru plata acestor sume, bărbatul a apelat la economiile sale. De asemenea, a apelat la un cont comun pe care îl avea împreună cu fratele lui, a împrumutat bani de la bănci sau persoane private și chiar a vândut proprietăți.

„Inculpata, care nu a primit niciunul dintre tratamentele sau operațiile menționate, odată ce a avut convingerea că nu va mai obține alte beneficii materiale, s-a despărțit de inculpat și a dispărut de la reședința obișnuită”, spun procurorii.

Pe lângă cei 7 ani de închisoare, procurorii cer ca femeia să-i înapoieze bărbatului toți banii primiți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS