1 C
Craiova
duminică, 7 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Trei bărbaţi, arestaţi după ce au lovit cu bâtele şi cu un topor o familie întreagă

Trei bărbaţi, arestaţi după ce au lovit cu bâtele şi cu un topor o familie întreagă

Trei bărbaţi din județul Constanța au fost arestaţi preventiv după ce au lovit cu bâtele şi cu un topor în cap un bărbat, pe fiul său şi pe concubina acestuia. Victimele au fost transportate la spital şi au nevoie de îngrijiri medicale de la zece zile la aproape două luni, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, pe 17 ianuarie, în jurul orei 20.00, trei bărbaţi au ameninţat şi agresat mai multe persoane într-un bar din satul Dunăreni, determinându-i pe clienţi să părăsească localul şi fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor.  

„După o scurtă perioadă, dar în acelaşi context, în apropierea locuinţei persoanelor vătămate, cei trei inculpaţi au continuat să-l agreseze pe M.J., dar şi pe fiul şi concubina acestuia, M.A. şi C.F. Astfel, inculpaţii B.G.T. şi B.A.I. l-au lovit cu bâtele în cap şi pe corp pe M.A., care a căzut inconştient la pământ, iar după câteva momente, dar în acelaşi context, N.N. i-a lovit cu toporul în cap, pe rând, pe M.J., M.A. şi C.F. şi i-a doborât la sol”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

Arestați preventiv pentru 30 de zile

În urma loviturilor primite, bărbatul a suferit leziuni care au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, femeia – 15 zile de îngrijiri medicale, iar fiul bărbatului are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale. 

Cei trei agresori au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore pentru tentativă de omor simplu şi calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, fiind prezentaţi instanţei care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Andrei Ivan: „Am fost puțin obosiți după meciul din...

Atacantul Universității Craiova, Andrei Ivan, s-a bucurat pentru victoria...

ȘTIRI GdS

O ambulanță a rămas blocată sub un pasaj

O ambulanță a Serviciului Județean Vâlcea a rămas blocată sub un pasaj. S-a întâmplat astăzi, în municipiul Râmnicu Vâlcea.

VIDEO / A luat foc Palatul Administrativ din Suceava

A luat foc Palatul Administrativ din Suceava.

Polițiștii gorjeni au plecat în control. S-a lăsat iar...

Polițiștii gorjeni au plecat în control. S-a lăsat iar cu amenzi.

Minoră aflată pe bicicletă, acroșată de o mașină. Vehiculul...

O minoră aflată pe bicicletă a fost acroșată de o mașină. Din impact, autovehiculul a mai făcut o victimă.

Inconștiență. Șoferiță din Suceava, surprinsă cum plimba patru copii...

O șoferiță de 20 de ani din Suceava a fost surprinsă în timp ce plimba patru minori care se țineau de barele metalice exterioare ale mașinii.

Patru persoane, intoxicate cu monoxid de carbon. O fată...

Victimele s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o instalație care asigura încalzirea apei în baie, un instant racordat la o butelie GPL.