10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDealer de droguri și fără permis, prins din întâmplare de polițiștii din Iași

Dealer de droguri și fără permis, prins din întâmplare de polițiștii din Iași

-

Polițiștii care au intervenit la un accident grav din județul Iași au descoperit întâmplător și un tânăr. Acesta a recunoscut fără probleme că este dealer de droguri.

În timp ce făceau verificări legate de accident, polițiștii au observat un șofer care nu a respectat indicațiile lor. L-au oprit, iar cel aflat la volan le-a mărturisit că nu avea permis de conducere, potrivit Ziarul de Iași.

Tânărul a recunoscut că este dealer de droguri

Întrebat cu ce se ocupă, tânărul a recunoscut că este dealer de droguri. Acesta cumpăra gramul de canabis cu 40 de lei și îl vindea cu 50-55 lei.

Polițiștii au găsit și o listă unde erau trecute tranzacții cu petarde

În urma percheziției corporale și a mașinii, polițiștii au găsit și o listă unde erau trecute tranzacții cu petarde pentru Crăciun și Revelion.

S-a ales cu mai multe dosare penale

Șoferu ieșise cu mașina ca să cumpere carburant. Prins de polițiști, el s-a ales cu mai multe dosare penale.

„Fiind in derularea activitatilor specifice la accidentul rutier de la Scanteia, politistii Postului de Politie Ciurea au depistat un barbat care conducea un auto, fara a detine permis de conducere. Bărbatul a fost condus la o unitate medicala pentru a-i fi recoltate probe biologice de sange. Cercetările continuă”, au precizat reprezentantii politiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS