22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMembrii clanului Săndulache, condamnaţi în Spania la încă 73 de ani de închisoare

Membrii clanului Săndulache, condamnaţi în Spania la încă 73 de ani de închisoare

Membrii clanului Săndulache au fost condamnaţi, în Spania, la încă 73 de ani de închisoare, pe lângă cei 108 ani pe care îi primiseră în 2018. Practic, este exclus ca ei să mai vadă vreodată lumina zilei, scrie presa spaniolă, citată de adevărul.

Cei doi fraţi care conduceau clanul Săndulache, Cristian şi Sebastian Săndulache, au fost acuzaţi atunci de proxenetism şi violenţa extremă. Acum, ei au fost condamnaţi de un tribunal din Ovideo pentru trafic de persoane şi prostituţie coercitivă, dar și pentru că au format un grup infracţional în care au cooptat alţi opt români.

Cristian şi Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Clanul Săndulache a construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania, atrăgându-și victimele prin metoda „lover Boy”.

Își violau și torturau victimele

Acuzaţiile care le-au fost aduse sunt absolut înfiorătoare.

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat. Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.

O altă victimă a povestit că ea și alte fete au fost obligate să transporte droguri în vagin.

O tânără ar fi fost obligată de frații Săndulache să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână, pentru că erau prea puțini. Bărbații i-au promis că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede.

Cu alte ocazii, fraţii, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală.

Mai multe informații despre acest caz puteți citi aici

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS