0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Carambol cu 130 de mașini pe o autostradă din Japonia

Carambol cu 130 de mașini pe o autostradă din Japonia

-

O uriașă furtună de zăpadă a lovit o autostradă din nordul Japoniei, provocând un carambol în care au fost implicate 130 de mașini, potrivit BBC. O persoană a murit și alte 10 au fost rănite.

Furtuna a acoperit marți o întindere a autostrăzii Tohoku din prefectura Miyagi, în jurul prânzului (03:00 GMT). Aproximativ 200 de persoane au fost prinse în carambol, au spus oficialii. Autoritățile aplicaseră deja o limită de viteză de 50 km/h pe drum din cauza vizibilității. La momentul incidentului, a existat o viteză maximă a vântului de aproximativ 100 km/h, au spus oficialii meteo locali.

Cei care au fost implicați au primit apă potabilă și alimente și li s-au oferit pături pentru a se încălzi, relatează NHK News. Japonia a fost lovită de furtuni puternice de zăpadă în ultimele săptămâni, unele părți ale țării observând dublu față de zăpada medie preconizată. Imaginile de pe autostradă arată amploarea carambolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

Megaîntâlnire la primărie: Cine poluează Craiova?

Aerul din Craiova continuă să fie irespirabil. Craiovenii se plâng de praf, miros de cărbune, fum. Concret există poluare, dar cine sunt poluatorii? La sfârşitul...

Plângere penală după vânzarea Abatorul Podari

Vânzarea de către un lichidator judiciar a Abatorului Podari vine "la pachet" cu o plângere penală la DNA, dar şi acţiuni în instanţă. Abatorul Podari, deţinut de omul de afaceri Dinel Staicu, a fost vândut de lichidatorul judiciar al Băncii Internaţionale a Religiilor la sfârşitul anului trecut, după ani de procese. Problema este, spune un craiovean, că lichidatorul a vândut şi o clădire(cantina) şi terenul cumpărate de el în 1998, respectiv 1999.

Polaris trebuie să scape în 3 luni Târgu Jiul...

Administratorul depozitului de gunoi de la Târgu Jiu are termen trei luni de zile pentru eliminarea poluării olfactive. Este înțelegerea la care s-a ajuns...

Peste 400 de mașini sunt abandonate pe domeniul public...

Peste 400 de mașini sunt abandonate în prezent pe domeniul public din Târgu Jiu. Este vorba de mașini care nu sunt folosite de proprietarii...

CEO a ajuns pe locul al doilea în topul...

Complexul Energetic Oltenia a urcat luni pe locul al doilea în topul producătorilor de energie electrică din țară. Pe prima poziție se află de...