5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDouă persoane au fost rănite într-un incendiu la o societate care încarcă butelii

Două persoane au fost rănite într-un incendiu la o societate care încarcă butelii

Doi bărbaţi au suferit arsuri într-un incendiu, urmat de o explozie, care a avut loc azi la o societate care încarcă butelii cu butangaz, aflată în vecinătatea Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia. Focul a fost observat, înaintea apelului la 112, de către pompierii din tura de serviciu, scrie agerpres.

„Incendiul s-a produs la un operator economic din imediata vecinătate a Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia, acesta fiind observat înaintea apelului 112 de către pompierii din tura de serviciu.

Datorită observării rapide şi distanţei scurte, incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Radu Botezan.

Cei doi răniți au ajuns la spital, cu arsuri pe față și picioare

Potrivit acestuia, din cercetări a rezultat că a fost vorba de o acumulare de gaze în interior, care a provocat o explozie, urmată de incendiu.

„În urma incendiului au rezultat două victime (…). Cele două victime au fost transportate la UPU Alba – un bărbat, de aproximativ 60 de ani, cu arsuri de gradul 2 la nivelul feţei şi membrelor inferioare, şi un bărbat, de 57 ani, cu arsuri de gradul 1 la nivelul feţei”, a precizat Radu Botezan.

Au fost alocate la locul incendiului două autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD B2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS