29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn copil de 12 ani a murit după ce o grenadă cumpărată, probabil, dintr-un magazin de antichități a explodat

Un copil de 12 ani a murit după ce o grenadă cumpărată, probabil, dintr-un magazin de antichități a explodat

Un copil de 12 ani din statul american Virginia a fost ucis de explozia unei grenade, despre care polițiștii cred că a fost cumpărată de la un magazin de antichități din Carolina de Nord. Autoritățile îi avertizează și pe alți clienți ai magazinului că și alte astfel de obiecte ar putea fi periculoase, potrivit CNN.

Grenada, un dispozitiv Mk 2 din Al Doilea Război Mondial, conform Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și explozibili din SUA, ar fi trebuit să fie inactivă chimic.

Se crede că grenada a fost cumpărat în data de 13 iunie dintr-un magazin de antichități din Shallotte

La momentul vânzării obiectului, despre care se crede că a fost cumpărat în data de 13 iunie dintr-un magazin de antichități din Shallotte, nici comerciantul, dar nici clientul nu știau că grenada este încă funcțională sau periculoasă.

Agenția americană cere tuturor celor care au cumpărat astfel de obiecte de la același magazin să contacteze autoritățile, existând îngrijorări cu privire la faptul că și acestea ar putea fi active și extrem de periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS