10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentA intrat într-o casă cu o mașină furată

A intrat într-o casă cu o mașină furată

-

Un tânăr de 27 de ani, din Moțăței, este cercetat de polițiști pentru comitera infracțiunilor de furt și conducere fără permis. Potrivit oamenilor legii, deși nu are permis, tânărul a furat o mașină și a plecat la plimbare prin Craiova. A reușit să ajungă până pe strada Râului, unde a pierdut controlul direcției și a intrat într-un imobil.

Accidentul a avut loc noaptea trecută, pe strada Râului din Craiova.

”Noaptea trecută, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Râului, din Craiova s-a produs un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit faptul că pe strada Râului, la intersecția cu strada Bucovăț, din Craiova, un autoturism a intrat într-un imobil.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost încarcerat în autoturism şi descarcerat de pompieri din cadrul ISU Dolj. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale dar şi pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, poliţiştii au identificat conducătorul auto în persoana unui tânăr  de 27 ani, din comuna Moțăței”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

A condus o mașină furată, fără permis

Oamenii legii au stabilit că tânărul de 27 de ani nu are permis de conducere. Mai mult decât atât, conducea o mașină furată.

”Poliţiştii au stabilit că tânărul, în aceeaşi noapte, ar fi sustras autoturismul cu care a fost implicat în evenimentul rutier, care era parcat neasigurat şi cu cheile în contact pe strada Cernele, din Craiova. Autoturismul aparţine unei femei de 41 de, din localitate. Tânărul în cauză nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, au mai precizat oamenii legii.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru furt în scop de folosintă, conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

Jandarmii au sunat la 112

Primii care au ajubns la locul accidentului au fost jandarmii doljeni. Aceștia din urmă sunt cei care au sunat la 112.

”Un echipaj al Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, în timp ce patrula pe strada Râului din Craiova, a găsit un autoturism, care se izbise de o clădire. Jandarmii au observat că în mașina avariată se afla încarcerat un bărbat, acesta fiind în stare de inconștientă. Jandarmii au apelat serviciul de urgență 112, au solicitat o ambulanță și o echipă de descarcerare”, au explicat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS