14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bebeluș a fost abandonat lângă un tomberon

Un bebeluș a fost abandonat lângă un tomberon

Un bebeluş abandonat pe stradă, lângă un tomberon, în municipiul Baia Mare, a fost salvat de o femeie care l-a dus acasă după care a alertat poliţia, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma, potrivit Agerpres.

„Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că în jurul orei 21.00 (luni seara n.red.), o femeie a găsit abandonat un bebeluş pe strada Horea, din municipiu, lângă un tomberon din spatele unui imobil. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit faptul că apelanta a găsit bebeluşul, l-a dus la domiciliul său, l-a spălat, i-a dat să mănânce, după care a anunţat ambulanţa şi organele poliţie. Minorul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Baia Mare, Secţia Pediatrie”, a spus Ionela Cozma.

Conform acesteia, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, urmând a se efectua verificări în vederea identificării părinţilor.

De asemenea, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a copilului şi verificările ulterioare, se va stabili dacă este necesară schimbarea încadrării juridice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS