16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentValori ridicate de trafic pe DN1 Brașov - București

Valori ridicate de trafic pe DN1 Brașov – București

Valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov – București. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (12:00) se înregistrează valori de trafic în creştere pe DN 1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, fiind trafic intens între kilometrii 115-110, între localităţile Posada şi Comarnic, pe sensul către Capitală.

De asemenea, se circulă în coloană pe sensul de coborâre al DN1, între kilometrii 138 şi 131, între staţiunile Azuga şi Buşteni, dar şi pe tronsonul kilometric 123 -121, pe raza staţiunii Sinaia. Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

„Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic“, anunță IGPR.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 12:05, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS