3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentProtestatarii din Piața Mihai Viteazul, la discuții cu subprefectul județului Dolj

Protestatarii din Piața Mihai Viteazul, la discuții cu subprefectul județului Dolj

Subprefectul Județului Dolj, Daniela Dobrin, a avut o întrevedere cu reprezentanții organizațiilor sindicale care au protestat astăzi, în centrul Craiovei. Protestatarii – polițiști și angajați din penitenciare, contestă Ordonanța de urgență privind înghețarea drepturilor salariale si a pensiilor militare de servicu.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Dolj, subprefectul județului Dolj s-a întâlnit cu reprezentanții sindicatelor după terminarea protestului.

”Astăzi, 31.12.2020, între orele 10.00 – 12.00 a avut loc în Piața Prefecturii din Craiova o acțiune de protest a membrilor mai multor sindicate, după cum urmează: Sindicatul Polițiștilor Europeni (Europol) – Filiala Dolj, Sindicatul Pheonix – Penitenciarul Pelendava, Sindicatul Național al Polițiștilor de Penitenciare (SNPP) – filialele Penitenciar Craiova și Centrul de Detenție Craiova, Sindicatul Polițiștilor din România Diamantul – Filiala Dolj.

La finalul acțiunii de protest, Subprefectul Județului Dolj – doamna Daniela Dobrin a avut o întrevedere cu reprezentanții acestor organizații sindicale la sediul Prefecturii Dolj.

În cadrul acestei întâlniri, pe lângă problemele ridicate și sintetizate în memoriul depus la Instituția Prefectului – Județul Dolj cu privire la măsuri fiscal-bugetare adoptate referitoare la înghețarea drepturilor salariale, au mai fost discutate și alte aspecte legate de dotări tehnice și echipamente, precum și de acoperirea deficitului de personal cu care se confruntă îndeosebi structurile operative, având în vedere contextul actual al pandemiei de Covid-19.  
 
Subprefectul Județului Dolj – Doamna Daniela Dobrin a asigurat partenerii de discuție că va întreprinde toate demersurile instituționale în sprijinul revendicărilor formulate”, transmite Prefectura Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS