17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentȘofer băut, urmărit de polițiști până în comuna Cârcea

Șofer băut, urmărit de polițiști până în comuna Cârcea

Un craiovean de 33 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Asta după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă, a fugist de polițiștii care au încercat să-l tragă pe dreapta.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că polițiștii au încercat să-l oprească pe șofer pe bulavardul 1 Mai din Craiova.

”În noaptea de 25/26 decembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care se deplasa pe Bulevardul 1 Mai. Întrucât conducătorul auto nu s-a supus semnalelor și a mărit viteza de deplasare, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, acesta fiind oprit de polițiști pe o stradă din comuna Cârcea. Astfel, cel în cauză a fost identificat în persoana unui bărbat de 33 de ani, din Craiova, care avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la rutieră.

De asemenea, cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au explicat polițiștii doljeni.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. În plus, craioveanul de 33 de ani a fost amendat pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind deplasarea în intervalul 23-05.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS