10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci persoane rănite în urma unui accident produs în apropiere de Moțăței

Cinci persoane rănite în urma unui accident produs în apropiere de Moțăței

Cinci persoane au fost rănite și transportate la spital în urma unui accident produs astăzi, pe DN 56, în apropierea localității Moțăței. Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate două autoturisme.

Potrivit polițiștilor doljeni, accidentul a fost provocat de un șofer de 60 de ani.

”În cursul acestei zile, politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe DN56, la intersectia cu DJ561A, in zona localitatii Moțăței.
În urma cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au stabilit faptul ca un autoturism condus pe DN56, spre Calafat, de un barbat de 60 de ani, din Băilești, la efectuarea unui viraj la stanga a fost lovit de un autoturism care circula din sens opus, la volanul caruia se afla un tanar de 20 de ani, din Băilești.
În urma accidentului, 5 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale si investigatii suplimentare, toate fiind constiente”, au precizat oamenii legii.

La fata locului au intervenit două echipaje SMURD, două echipaje SAJ și un echipaj de descarcerare. Două persoane au fost încarcerate.
Politiștii mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS