14.2 C
Craiova
marți, 26 octombrie, 2021
Știri de ultima orăEveniment264 de posturi din sursă externă pentru Poliţia Protecţia Animalelor, scoase la concurs de MAI

264 de posturi din sursă externă pentru Poliţia Protecţia Animalelor, scoase la concurs de MAI

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunțat scoaterea la concurs, prin încadrare directă din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor. Anunțul a fost făcut de ministrul Marcel Vela.

Se va organiza concurs de încadrare pentru 49 de posturi de ofiţer de poliţie. Totodată, 86 de posturi ofiţer cu specializarea medic veterinar. Alte 129 de posturi vor fi pentru agent de poliţie. Înscrierile se fac on-line, până în data de 28 decembrie 2020, la toate unităţile de poliţie care au anunţat concursurile.

„Vă anunţ (…) scoaterea la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, pentru 264 de posturi în cadrul structurilor centrale şi teritoriale pentru Protecţia Animalelor. Astfel, se va completa organigrama formată din poliţişti judiciarişti, poliţişti de la ordine publică şi medicii de la ANSVSA transferaţi la noua Direcţie pentru Protecţia Animalelor, care va funcţiona în structura IGPR”, a scris, vineri, ministrul Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Informaţii complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiţii de participare, documente necesare şi modalităţile de desfăşurare a concursurilor pot fi accesate pe site-ul Poliţiei Române.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cercetătorii cred că restricțiile anti-Covid ar fi dus la...

Este binecunoscut faptul că restricțiile impuse din cauza pandemiei...

ȘTIRI GdS