14.5 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Doi răniți într-un accident la Găneasa

Olt: Doi răniți într-un accident la Găneasa

-

Două persoane au fost rănite în această dimineață în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65 – E 574, la ieșire din comuna Găneasa, Olt.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind identificate 3 autoturisme avariate. Pompierii Detașamentului Slatina, au intervenit cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru intervenție și descarcerare. La fața locului a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente. Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina. Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală. La sosirea echipajelor, toate cele patru persoane se aflau în afara autoturismelor, conștiente.

Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la UPU Slatina.

Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală. Echipajul SAJ a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce program are RAT Craiova de Sărbătorile Pascale

R.A.T. SRL Craiova aduce la cunoştinţa călătorilor programul de...

ȘTIRI GdS