17.3 C
Craiova
miercuri, 18 mai, 2022
Știri de ultima orăEvenimentMilitari din Dej, prinși când vindeau motorina din camioanele armatei

Militari din Dej, prinși când vindeau motorina din camioanele armatei

-

Doi militari de la UM 01055 din Dej au fost filmați în timp ce furau motorină din camioanele armatei, potrivit dejeanul.ro. Aceștia au fost surprinși de un șofer cum încarcau într-un autoturism mai multe bidoane în care se afla motorina, conform acestuia. 

Totul s-a întâmplat astăzi, într-o parcare de pe marginea șoselei nationale, din localitatea Livada. Aceștia se întorceau de la Craiova, acolo unde au fost pentru a transporta echipament militar. La întoarcere, au tras pe dreapta într-o parcare, unde îi aștepta șoferul unui autoturism căruia i-ar fi vândut o cantitate mare de combustibil. Aceștia au făcut un paravan cu camioanele armatei între mașina în care încărcau bidoanele și șosea.

Imaginile surprinse de un alt șofer au ajuns și la conducerea unității militare, care a deschis acum o anchetă internă. De asemenea, a fost anunțat și Parchetul Militar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Şoferiţă băută la volan, judecată pentru dare de mită

Procurorii doljeni au dispus trimiterea în judecată a doi inculpaţi, o femeie şi un bărbat, acuzaţi de dare de mită. Femeia a fost depistată conducând cu o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar pentru a scăpa de dosar, împreună cu bărbatul, ar fi încercat să mituiască cu 300 de euro un poliţist din Pieleşti.

ȘTIRI GdS