12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentImpact între două autoturisme, la Zănoaga

Impact între două autoturisme, la Zănoaga

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs în acestă dimineață, pe DN6, în localitatea Zănoaga. Potrivit oamenilor legii, accidentul a fost provocat de o șoferiță de 30 de ani, care a ieșit de pe un drum lateral.

Reprezentanții IPJ Dolj spun că accidentul s-a soldat cu trei persoane rănite. Este vorba de doi șoferi și de un pasager din unul dintre autoturismele implicate în accident.

”În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, pe raza localităţii Zănoaga, s-a produs un accident rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii care, din primele verificări, au stabilit că un autoturism condus pe DC 30, pe raza localităţii Zănoaga, de o femeie de 30 de ani, din localitate, la intersecţia cu DN 6, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Craiova.
În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o femeie, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 58 de ani au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștienți”, au precizat oamenii legii.

Foto: Oltenia Info Trafic Tube

Cei doi șoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS