17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentFemeie accidentată pe trecerea de pietoni

Femeie accidentată pe trecerea de pietoni

O femeie de 52 de ani a fost rănită în urma unui accident produs astăzi, pe bulevardul 1 Mai din Craiova. Potrivit oamenilor legii, femeia a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Reprezentanţii IPJ Dolj spun că responsabil pentru producerea accidentului este un craiovean de 49 de ani.

„În această dimineaţă, politisti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizati cu privire la faptul că pe Bulevardul 1 Mai din localitate, s-a produs un accident rutier.
La fata locului s-au deplasat politiştii care, din primele verificări, au stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul 1 Mai, din localitate, ar fi accidentat o femeie de 52 de ani, din comuna Desa, care s-ar fi angajasat în traversarea drumului public pe marcajul pietonal. În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștientă”, au precizat oamenii legii.

După accident, maşina condusă de şoferul craiovean s-a oprit pe scuarul care separă sensurile de mers.

Poliţiştii doljeni mai spun că şoferul de 49 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS