7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentMinistrul Sănătății a trimis un control la Spitalul Victor Babeș, unde o pacientă a murit după ce a fost deconectată din greșeală

Ministrul Sănătății a trimis un control la Spitalul Victor Babeș, unde o pacientă a murit după ce a fost deconectată din greșeală

Ministrul Sănătății a trimis un control la Spitalul Victor Babeș din Capitală, unde o pacientă a murit după ce a fost deconectată din greșeală de un brancardier.

Inspectorii sanitari de stat din cadrul Direcției de Sănătate Publică București vor face o evaluare a procedurilor operationale de lucru și a atribuțiilor din fișele de post în cadrul Spitalului Clinic de boli infectioase Victor Babeș din București. Aici o pacientă a murit ieri după ce a fost deconectată din greșeală de la aparate de un brancardier. Din primele informații, femeia a fost confundată cu o altă pacientă, care nu mai era în viață, potrivit HotNews.

„Este o primă evaluare si în funcție de cele constatate vor fi luate ai alte măsuri, dacă se impun, in conformitate cu atributiile legale ce revin reprezentantilor Ministerului Sănătății”, au precizat reprezentanții instituției.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS