17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoctoriță fără drept de practică, reținută după ce a sechestrat două persoane în cabinet pentru că nu era mulțumită de onorariu

Doctoriță fără drept de practică, reținută după ce a sechestrat două persoane în cabinet pentru că nu era mulțumită de onorariu

Un medic din județul Argeș a fost reținut pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță. În cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Decizia a fost luată după ce medicul, o femeie din Argeș, a sechestrat în cabinetul său doi pacienți, iar apoi i-a agresat. Totul ar fi pornit după ce doctorița și cele două persoane nu ar fi căzut de acord asupra onorariului, informează reprezentanții Poliției Argeș, potrivit ziare.com.

„Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 22 iulie a.c., în calitate de medic, după exercitarea unui act medical, cea în cauză nu s-ar fi înțeles cu pacienta în privința onorariului, împrejurare în care ar fi încuiat-o, alături de persoana care o însoțea, în sala de așteptare a cabinetului medical, timp de aproximativ 30 de minute, ulterior agresându-le fizic”, au declarat reprezentanții IPJ Argeș.

Cei doi pacienți au reușit în cele din urmă să plece

Cei doi pacienți au reușit în cele din urmă să plece, ajutați de un martor care a intervenit pentru aplanarea conflictului, însă medicul ar fi refuzat să-i restituie pacientei rucsacul, în interiorul căruia avea mai multe bunuri.

Femeia a exercitat profesia de medic, fără drept

Totodată, potrivit sursei citate, în urma cercetărilor efectuate s-a aflat că femeia a exercitat profesia de medic, fără drept, neavând avizat certificatul de membru al Colegiului Medicilor din România.

„Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 10 decembrie a.c., polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au efectuat o percheziție la sediul clinicii, în urmă căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri cu valoare probatorie”, au mai precizat reprezentanții Poliției Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe baza de ordonanță, iar în cursul zilei de azi urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS