16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAmeninţări în trafic, în cartierul Romaneşti

Ameninţări în trafic, în cartierul Romaneşti

Poliţiştii de la Secţia 2 au dispus, sâmbătă, reţinerea a şase persoane acuzate de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei şase au fost implicaţi într-o altercaţie, în cartierul Romaneşti din Craiova. Şase persoane, care se aflau într-o maşină, înarmate cu diverse obiecte contondente, au oprit în trafic un autoturism în care se aflau doi craioveni. Au urmat înjurături şi ameninţări de ambele părţi, până la intervenţia oamenilor legii.

Poliţiştii doljeni spun că, sâmbătă, un craiovean de 38 de ani a sesizat faptul că, în timp ce acesta conducea un autoturism pe o strada din cartierul Romanești, „a fost abordat de ocupanții unui alt autoturism, care aveau asupra lor diverse obiecte contondente”.

La locul indicat au fost trimise mai multe echipaje de poliţişti, dar şi jandarmi şi luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

„Imediat, la fața locului au fost dirijate mai multe echipaje din cadrul Poliției Municipiului Craiova, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, precum și un echipaj de jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova. S-a stabilit că altercația ar fi izbucnit între şase bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 40 de ani, cinci dintre aceștia din Craiova și unul din Băilești, pe de-o parte, și un bărbat de 38 de ani și o femeie de 40 de ani, ambii din Craiova, pe de altă parte. Aceştia s-ar fi amenințat reciproc cu acte de violență având asupra lor obiecte contondente. Activitatea infracțională a fost întreruptă de intervenția organelor de poliție”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Ameninţări în trafic, reţinuţi pentru 24 de ore

Oamenii legii au ridicat şi duşi la Secţia 2 toate persoanele implicate în scandal. La aceeaşi secţie de poliţie au fost duşi şi mai mulți martori prezenți la fața locului. D easemenea, au fost ridicate obiectele contondente găsite asupra scandalagiilor.

Poliţiştii doljeni mai spun că au întocmit un dosar pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. După audieri, au fost reţinuţi şase dintre bărbaţii implicaţi în scandal.

„În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de polițiști, şase bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. Aceştia au fost introduși în Centrul pentru Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj”, au mai precizat oamenii legii. Cei reţinuţi au vârstele cuprinse între 23 şi 40 de ani. Este vorba de cinci dintre cei şase bărbaţi, dar şi de craioveanul de 38 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS