6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCel puțin doi morți după ce o mașină a intrat în mulțime, într-o zonă pietonală din Trier, Germania (UPDATE)

Cel puțin doi morți după ce o mașină a intrat în mulțime, într-o zonă pietonală din Trier, Germania (UPDATE)

UDATE, ora 17.20:

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină care a intrat într-o zonă pietonală din Trier, oraș în vestul Germaniei, la granița cu Luxemburg, scrie DW.com. Poliția le-a cerut oamenilor să evite zona. Șoferul a fost reținut.

Șoferul mașinii care intrat în mulțime, un Range Rover argintiu, este cetățean german, în vârstă de 51 de ani. Anunțatul a fost făcut de poliție într-o conferință de presă, care a avut loc în urmă cu câteva minute.

Poliția germană a confirmat doi pietoni morți și mai mulți răniți. Nu a oferit însă detalii despre numărul total al victimelor, potrivit DW. Polițiștii au spus că au fost mai multe victime, inclusiv copii.

Nici motivația gestului nu este clară deocamdată.

………………

Știre inițială:

O mașină a intrat în zona pietonală, în orașul german Trier. Mai multe persoane au fost rănite!

În orașul Trier, din vestul Germaniei, o mașină a intrat în zona pietonală și a rănit mai multe persoane, a anunțat poliția, pe twitter, potrivit Reuters.

Postul public de televiziune SWR a relatat că șoferul a fost reținut de poliție, adăugând că detaliile legate de incident sunt încă neclare. Poliția a rugat populația să evite zona.

Citește și: Angajaţii din Germania ai producătorului auto Daimler vor primi „bonus de pandemie“, de 1.000 de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS