1.2 C
Craiova
marți, 12 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Cel puțin doi morți după ce o mașină a intrat în mulțime, într-o zonă pietonală din Trier, Germania (UPDATE)

Cel puțin doi morți după ce o mașină a intrat în mulțime, într-o zonă pietonală din Trier, Germania (UPDATE)

UDATE, ora 17.20:

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce au fost lovite de o mașină care a intrat într-o zonă pietonală din Trier, oraș în vestul Germaniei, la granița cu Luxemburg, scrie DW.com. Poliția le-a cerut oamenilor să evite zona. Șoferul a fost reținut.

Șoferul mașinii care intrat în mulțime, un Range Rover argintiu, este cetățean german, în vârstă de 51 de ani. Anunțatul a fost făcut de poliție într-o conferință de presă, care a avut loc în urmă cu câteva minute.

Poliția germană a confirmat doi pietoni morți și mai mulți răniți. Nu a oferit însă detalii despre numărul total al victimelor, potrivit DW. Polițiștii au spus că au fost mai multe victime, inclusiv copii.

Nici motivația gestului nu este clară deocamdată.

………………

Știre inițială:

O mașină a intrat în zona pietonală, în orașul german Trier. Mai multe persoane au fost rănite!

În orașul Trier, din vestul Germaniei, o mașină a intrat în zona pietonală și a rănit mai multe persoane, a anunțat poliția, pe twitter, potrivit Reuters.

Postul public de televiziune SWR a relatat că șoferul a fost reținut de poliție, adăugând că detaliile legate de incident sunt încă neclare. Poliția a rugat populația să evite zona.

Citește și: Angajaţii din Germania ai producătorului auto Daimler vor primi „bonus de pandemie“, de 1.000 de euro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

ȘTIRI GdS

Judecați pentru fraudarea APIA

Procurorii DNA din Craiova au dispus trimiterea în judecată a două persoane fizice acuzate că au obținut fraudulos de la APIA suma de 377.000 de lei. În același dosar a fost trimisă în judecată și o societate comercială.

Casă de pe strada Râului, avariată a treia oară...

Un tânăr de 27 de ani, din Moțăței, este acuzat că, deși nu are permis, a furat o mașină și a plecat la plimbare prin Craiova. A reușit să ajungă până pe strada Râului, unde a pierdut controlul direcției și a intrat într-un imobil. Este vorba de o casă de la intersecția cu strada Bucovăț, avariată în mai multe rânduri de autoturisme scăpate de sub control.
00:00:29

O parcare lacustră

Parcare plină de apă, în zona blocurolor 77 din Craiovița Nouă

”Messi de Băilești” dat afară ca să vină ”Briceag...

”Messi de Băilești” dat afară ca să vină ”Briceag de Voluntari”

Liga 1 | Corneliu Papură, „urecheat“ de Comisia de...

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal i-a sancţionat, astăzi, pe antrenorii Corneliu Papură (Universitatea Craiova) şi Marius Croitoru (FC Botoşani) cu...

Autorul atacului din Reading, condamnat la închisoare pe viață

Refugiatul libian care a ucis trei bărbați și a rănit alți trei cu cuțitul într-un atac din luna iunie a anului trecut a fost confdamnat...