22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCe amendă a primit o craioveancă după ce s-a certat cu prietenul și a sunat la 112

Ce amendă a primit o craioveancă după ce s-a certat cu prietenul și a sunat la 112

S-a certat cu prietenul și a sunat la 112. Asta a făcut o craioveancă de 29 de ani. Femeia s-a răzgândit imediat, însă polițiștii au depistat-o și au amendat-o.

Potrivit IPJ Dolj, în seara zilei de ieri, 28 noiembrie, polițiștii doljeni au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112, de o femeie care a solicitat intervenția forțelor de ordine, declarând că cineva încearcă să o omoare, apelul fiind apoi încheiat brusc. Imediat după apel, polițiștii doljeni au fost alertați, fiind dispuse măsurile necesare în vederea identificării persoanei care efectuase sesizarea și a clarificării situației de fapt. De asemenea, în cauză a fost întocmit și un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, fiind solicitat și sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Tot în cursul zilei de ieri, în urma activităților desfășurate, polițiștii Secției 3 Poliție Craiova s-au deplasat la o adresă din cartierul craiovean Lăpuș, unde au identificat persoana care efectuase apelul, o femeie de 29 de ani, din Craiova.

Cea în cauză a precizat că s-a certat cu prietenul, un bărbat de 42 de ani, ea hotărând să apeleze numărul unic de urgență 112, pentru a pune capăt discuțiilor în contradictoriu, Ulterior, ar fi realizat că a exagerat și nu a mai dorit să intre în legătură cu forțele de ordine. De asemenea, potrivit celor declarate, între persoanele implicate nu au fost comise acte de violență, bărbatul părăsind locuința comună la scurt timp după efectuarea apelului telefonic.

Astfel, având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat în acest caz o amendă în cuantum 4.000 de lei, conform OUG 34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS